top of page

Over Eva

eva in klasje bewerkt groot.jpg

Ik was vroeger heel verlegen, en voelde me niet op mijn gemak in groepen. Toch ben ik al 11 jaar presentatietrainer, coach, dagvoorzitter, teambuilder, zangeres en (trainings) actrice.

Dat is niet vanzelf gegaan. Integendeel.

Gelukkig was mijn verlangen om te sprankelen uiteindelijk groter dan mijn angst voor groepen. Nu wil ik ook anderen helpen met sprankelen wanneer ze mogen presenteren. Wat is het een prachtig avontuur om mezelf en anderen te helpen ontwikkelen!

 

Ik krijg graag het gevoel dat ik echt kan bijdragen. Ik werk met wie er open voor staat. Dat betekent dat ik werk met veel verschillende mensen, leeftijden, organisaties, sectoren en opleidingsniveaus.

 

Uiteindelijk zijn we allemaal mens.

 

Ik help jou om sprankelend te spreken over wie je bent, wat je fascineert en wat je wilt bereiken. Kenmerkend voor mijn aanpak is ‘het leren door te doen’.

Ik werk praktisch, persoonsgericht en vanuit plezier. 

In mijn trainingen en coachingsessies worden praktische oefeningen afgewisseld met korte theorie. Veiligheid, respect en ‘jij bepaalt welke oefeningen en tips wel of niet bij jou passen’ zijn belangrijke kernwaarden voor mij.

 

Sinds zeven jaar geef ik presentatietraining en coaching aan de Veni, Vidi, Vici, en ERC kandidaten van de Rijksuniversiteit Groningen om beurzen te krijgen voor hun onderzoek. Dit is innovatief wetenschappelijk onderzoek, zo’n felbegeerde beurs is een soort bekroning op het werk van (internationale) onderzoekers. Dat betekent dat ik ‘my personal, practical and playful techniques’ ook in het Engels aanbied. 

Met de technieken die ook voor mij werkten, heb ik een bijdrage mogen leveren aan het werk van een mooi aantal onderzoekers.

 

“Er is maar één persoon zoals jij. 

Authentiek zijn. Sprankelend spreken & gaan voor je verlangen.

Vanuit kracht en met kwetsbaarheid. 

Dat is waar ik aan wil bijdragen."

 

Eva Pantelakis

10 dingen die je nog niet wist over Eva

1. Je kan mij 's nachts wakker maken voor een kleurrijke antipasti plank.

2. Mijn fascinatie voor expressie ontstond door naar mijn Griekse familie te kijken, die ik vroeger niet in het Grieks kon verstaan, maar wel begreep en aanvoelde, door hun sterke verbale en non verbale communicatie.

 

3. Als acht jarig meisje wist ik al dat ik kon zingen, maar ik zong eerst alleen op mijn kamer. Het duurde een paar jaren voordat ik durfde te zingen met een koor.

 

4. Van mijn 13e tot mijn 18e jaar zat ik op een internaat in België, dit was een hele fijne en inspirerende ervaring.

 

5. Op mijn 17e won ik de eerste prijs tijdens een Welsprekendheidtournooi in België met de tekst “Plus est en vous” (er zit meer in de mens).

 

6. Ik voel een groot verlangen om te sprankelen, juist omdat ik zo goed weet wat het is om niet te sprankelen

 

7. Tijdens mijn stage bij de Boertiengroep (nu Boertien Vergouwen Overduin) ontstond het idee om naast trainingsacteur ook trainer te worden.

 

8. Ik heb drie theatervoorstellingen gemaakt met fantastische mensen met een bepaalde handicap op o.a. op het Noorderzon festival in Groningen.

 

9. Ik droom ervan om meer te reizen, te spreken en te trainen in het buitenland.

 

10. In 2017 ging ik naar Cuba, waar ik salsa, son, bachata en kizomba danste, en mijn liefde voor mensen fotograferen ontdekte.

bottom of page