top of page

Geaccrediteerde nascholing voor vertrouwenspersonen

shutterstock_1463452826.jpg

8 uren BNS voor vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen.jpg

Presentatietechnieken voor vertrouwenspersonen

“Presenteren is toch anders dan een-op-een werken.”

Weet jij hoe je jezelf het beste introduceert als vertrouwenspersoon aan een afdeling, teamleider of een nieuwe organisatie? Of hoe presenteer je jouw bevindingen van het jaaroverzicht meldingen aan het bestuur?

In deze presentatietraining leer je om met meer rust en zelfvertrouwen voor een groep te spreken. We kijken samen naar jouw sterke punten, en naar hoe jij graag wilt overkomen. Ik geef je oefeningen om je impact te vergroten en je authentieke uitstraling te versterken. Samen zoeken we de juiste balans tussen deskundigheid én warmte.
 
Nog niet veel ervaring met presenteren? Of spreek je regelmatig maar ben je nieuwsgierig naar wat een ervaren presentatietrainer jou nog kan leren?

Of je nu kansen vermijd om te spreken, of met plezier voor de groep staat, iedereen kan beter leren presenteren.

Geen zorgen. We gaan stap voor stap.
 
Benieuwd naar hoe je overkomt en wat je nog zou kunnen versterken?

Dan is deze training wat voor jou!

Deze training kan ook incompany geboekt worden door een organisatie. Interesse in deze incompany training? Vul dan hier dit opdrachtformulier in, dan stuur ik je een offerte op maat van de speciale incompany prijs.

Meer lezen en alvast je plekje reserveren? Klik hieronder op “Lees meer”!

Haar deelnemers van de Gasunie zijn unaniem over haar toegevoegde waarde en de veilige setting die Eva weet te creëren. We zijn erg blij met deze samenwerking!

1528303797194.jpeg

Marieke Nienhuis

Beleidsadviseur

Gasunie

Online trainingen van Eva zijn sprankelend, energiek en leerzaam. Een genot om mee te maken. Een aanrader voor iedere docent/trainer, van rijp tot groen!

 

 

photo.png

Jeroen Rheinfeld

Bijzonder hoogleraar

Vennoot bij FBN Juristen

Echt een aanrader als je in een veilige omgeving wilt leren om je vrijer te voelen in het spreken voor groepen, nuttig voor beginnende én ervaren VP’s.

 

 

Vertrouwenspersonen Jaap-Jan_edited.jpg

Jaap-Jan Stuve

ICT Business Continuity Manager & Vertrouwenspersoon

Gasunie

Eva bezit als geen ander de gave om deelnemers in een groep individuele aandacht te geven. 

1602081312709.jpeg

Anna Andela

HRM adviseur

Gemeente Opsterland

over_eva.jpeg

Over Eva

Ik was vroeger heel verlegen, en voelde me niet op mijn gemak in groepen. Toch ben ik al 11 jaar presentatietrainer, coach, dagvoorzitter, teambuilder, zangeres en (trainings) actrice.

Dat is niet vanzelf gegaan. Integendeel. Gelukkig was mijn verlangen om te sprankelen uiteindelijk groter dan mijn angst voor groepen. Nu wil ik ook anderen helpen met sprankelen wanneer ze mogen presenteren. Wat is het een prachtig avontuur om mezelf en anderen te helpen ontwikkelen!

 

Ik krijg graag het gevoel dat ik echt kan bijdragen. Ik werk met wie er open voor staat. Dat betekent dat ik werk met veel verschillende mensen, leeftijden, organisaties, sectoren en opleidingsniveaus.

 

Uiteindelijk zijn we allemaal mens.

>>> Lees meer

bottom of page