top of page

Teambuilder

Afbeelding Voys teambuilder.jpeg

Foto: Wouter Brem

shutterstock_1203879211.jpg

Verkennende teambuilding voor
een nieuw team

"Zoveel nieuwe gezichten"

Is er een nieuw team of een nieuwe afdeling ontstaan binnen de organisatie? Of zijn er in korte tijd veel nieuwe collega's bij gekomen?

Vergeet niet om bewust te verbinden met elkaar. Fijn en vlot samenwerken gaat daarna zoveel makkelijker!

Ik bied met deze teambuilding een veilige, gezellige setting om elkaar beter te leren kennen. In overleg kunnen we deze bestaande & succesvolle opzet verder afstemmen en aanpassen. De locatie van de teambuilding kan geregeld worden door mij of door de organisatie.​

shutterstock_758165362.jpg

Verdiepende teambuilding voor een bestaand team

"Wij werken al langer samen, maar na vandaag heb ik je opnieuw leren kennen"

Mag er in jouw team wel wat meer echte verbinding, openheid en kwetsbaarheid ontstaan?

Zou je dit graag op een veilige, ontspannen wijze willen creëren?

Laat je verrassen door mijn aanpak! Ontwapenend en met echte aandacht voor wat er speelt. 

Ik bied met deze teambuilding een veilige en relaxte setting om elkaar echt beter te leren kennen. In overleg kunnen we deze bestaande & succesvolle opzet verder afstemmen en aanpassen. De locatie van de teambuilding kan geregeld worden door mij of door de organisatie.

shutterstock_1283494129.jpg

Verfrissende  teambuilding voor een bestaand team 

"Wij werken al jaren samen, maar vandaag heb ik nieuwe kanten van je gezien die me heel positief verrast hebben."

Mag er in jouw team wel wat meer lol, verbinding, lef en creativiteit ontstaan? Zou je dit graag op een veilige, ontspannen wijze willen creëren?

Laat je verrassen door je collega's, die je al jaren kent. En verras hen!

Ik bied met deze teambuilding een veilige en speelse setting om elkaar op een andere manier te leren kennen. In overleg kunnen we deze bestaande & succesvolle opzet verder afstemmen en aanpassen. De locatie van de teambuilding kan geregeld worden door mij of door de organisatie.

Eva heeft voor ons team kinderneurologen een fantastische, zeer waardevolle, inspirerende teamdag verzorgd. Knap hoe zij de sfeer aanvoelde en ruimte gaf aan iedereen. 

 

1517542598789.jpeg

Michèl Willemsen

Hoogleraar Kinderneurologie Radboudumc

Eva has the ability to get academics out of their heads and with their feet on the ground, aware of their body, breathing, voice and ways of connecting with their audience. She has a great sense of humour and gives excellent feedback. Highly recommended!

1650290788772.jpeg
1581326490453.jpeg

Kim Knibbe

Universitair Hoofddocent 

Rijksuniversiteit Groningen

We hebben allereerst genoten van de sprankelende, stimulerende uitstraling van Eva. Daarnaast heeft haar vakkundige begeleiding ertoe geleid dat we met nog meer plezier met elkaar werken en ook meer ontspannen voor de groepen staan.

1627377995789.jpeg

Majella de Jong

Stafadviseur Kwaliteit & Relatiebeheer Opleiders  UMCG

Her sparkling approach and the pleasant atmosphere she creates during the training sessions help to get the best out of yourself.

1516503162237.jpeg

Herman Woerdenbag

Associate Professor Rijksuniversiteit Groningen

over_eva.jpeg

Over Eva

Ik was vroeger heel verlegen, en voelde me niet op mijn gemak in groepen. Toch ben ik al 11 jaar presentatietrainer, coach, dagvoorzitter, teambuilder, zangeres en (trainings) actrice.

Dat is niet vanzelf gegaan. Integendeel. Gelukkig was mijn verlangen om te sprankelen uiteindelijk groter dan mijn angst voor groepen. Nu wil ik ook anderen helpen met sprankelen wanneer ze mogen presenteren.Wat is het een prachtig avontuur om mezelf en anderen te helpen ontwikkelen!

 

Ik krijg graag het gevoel dat ik echt kan bijdragen. Ik werk met wie er open voor staat. Dat betekent dat ik werk met veel verschillende mensen, leeftijden, organisaties, sectoren en opleidingsniveaus.

 

Uiteindelijk zijn we allemaal mens.

>>> Lees meer

bottom of page