top of page

Trainingsacteur

Professionele vergadertafel
shutterstock_1233219667.jpg

Oefen met mij
een sollicitatiegesprek

"Hoe kom ik over in dat gesprek?" 

Heb je binnenkort een belangrijk sollicitatiegesprek?  En wil je graag zo goed mogelijk uit je woorden komen? Oefen met mij! 

Heb je antwoorden voorbereid, maar wil je even ervaren of het er soepel uitkomt in een gesprek?

Wil je misschien jezelf kort voorstellen met een sprankelende pitch die echt past bij jou?

In deze coachingsessie oefen je je gesprek met mij door het voor een bepaalde duur te simuleren. Dus jij bent en blijft jezelf en ik leef me in in jouw gesprekspartner, en zal je vragen stellen vanuit die rol. Na de simulatie gaan we in gesprek over hoe we het allebei ervaren hebben.  Je ontvangt positieve en constructieve feedback en als je wilt ook leuke, praktische oefeningen op maat. 

 

Nog niet veel ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken? Of heb je wel wat ervaring, maar ben je er nog niet bewust mee bezig geweest hoe je dit kan verbeteren?

 

Geen zorgen.

We gaan stap voor stap.

 

Uitdagend?

 

Boek dan eens een coachingsessie en ervaar wat het je oplevert!

shutterstock_1643874673.jpg

Oefen met mij een 
uitdagend gesprek 

"Hoe deel ik wat ik te zeggen heb in een uitdagend gesprek?" 

Wil je een bepaald gesprek aangaan met iemand? Vind je dit een uitdaging? En maak je je wat zorgen of je dichtbij jezelf kan blijven en duidelijk kan vertellen wat je wilt zeggen? Oefen met mij! 

Weet je ongeveer wat je wilt zeggen? Wil je oefenen met hoe je het onder woorden brengt? Hoe zal jij reageren als iemand  op een andere manier reageert dan je verwacht had? 

In deze coachingsessie oefen je je gesprek met mij door het voor een bepaalde duur te simuleren. Dus jij bent en blijft jezelf en ik leef me in in jouw gesprekspartner, en zal reageren vanuit die rol. Indien gewenst kan ik ook op verschillende manieren reageren, zodat je veilig kan oefenen met hoe je reageert. Na de simulatie gaan we in gesprek over hoe we het allebei ervaren hebben.  Je ontvangt positieve en constructieve feedback en als je wilt ook leuke, praktische oefeningen op maat. 

We gaan stap voor stap. Zodat je in een veilige setting meer tools en zelfvertrouwen krijgt om jezelf te uiten in een gesprek.

 

Spannend?

 

Boek dan eens een coachingsessie en ervaar wat het je oplevert!

Smiling Woman

Oefen met mij een netwerk gesprek 

"Ik wil graag een sprankelende en professionele indruk achterlaten

Heb je binnenkort een (online) netwerkbijeenkomst?  En wil je graag op een relaxte manier met mensen in gesprek? Oefen met mij! ​

Wil je graag meer betekenisvolle verbinding creëren tussen jou en nieuwe collega's en klanten? Ga je al sprankelend in gesprek over wie jij bent, wat je fascineert en wat je kan bieden? Zonder dat je heel commercieel overkomt? 

 

In deze coachingsessie krijg je meer inzicht in hoe jij contact legt. Dat doen we door bijvoorbeeld een netwerkgesprek voor een bepaalde duur te simuleren. Dus jij bent en blijft jezelf en ik leef me in in jouw gesprekspartner, en zal je vragen stellen vanuit die rol. Na de simulatie gaan we in gesprek over hoe we het allebei ervaren hebben.  Je ontvangt positieve en constructieve feedback en als je wilt ook leuke, praktische oefeningen op maat. 

 

Nog niet veel ervaring met het voeren van netwerkgesprekken? Of heb je wel ervaring, maar ben je er nog niet bewust mee bezig geweest hoe je dit kan versterken?

 

Benieuwd?

Boek dan eens een coachingsessie en ervaar wat het je oplevert!

Wanneer ik een trainingsacteur inzet, heb ik daar hoge verwachtingen van. Eva is zo iemand die deze verwachtingen weet te overtreffen! Voor mij als opdrachtgever is zij een bron van inspiratie.

1516322891494.jpeg

Martin Jan Post

Trainer en kwaliteitsmedewerker

Enexis

Als opdrachtgever vind ik haar veelzijdig in haar spel, en betrouwbaar om mee samen te werken. Ook geeft ze prima feedback in en uit haar rol. Ik durf haar blind in te zetten op uitgesproken, wat complexere rollen.

301687788_8542767215749538_760150970698664325_n.jpg

Arianthe Oudshorn,

Trainingsactrice en trainer gespreksvoering

Arianthe Acteurs & Trainers

Comfortable outside your comfort zone, that's how I experienced Eva's session.

With a high dosage of energy and humor, Eva gets to inspire you, provides theoretical knowledge and gives practical tips to improve your presentation skills.

1544810582143.jpeg

Roelf Maring

PhD student

RuG

Eva was een hele fijne trainingsactrice voor onze groep tijdens de GZ-opleiding. Ze zette haar rol realistisch neer en gaf zeer gerichte en waardevolle feedback op een respectvolle manier.

300004438_8493935620632698_11562354438997203_n.jpg

Yvon van Geijn

Orthopedagoog

Cosis

over_eva.jpeg

Over Eva

Ik was vroeger heel verlegen, en voelde me niet op mijn gemak in groepen. Toch ben ik al 11 jaar presentatietrainer, coach, dagvoorzitter, teambuilder, zangeres en (trainings) actrice.

Dat is niet vanzelf gegaan. Integendeel. Gelukkig was mijn verlangen om te sprankelen uiteindelijk groter dan mijn angst voor groepen. Nu wil ik ook anderen helpen met sprankelen wanneer ze mogen presenteren. Wat is het een prachtig avontuur om mezelf en anderen te helpen ontwikkelen!

 

Ik krijg graag het gevoel dat ik echt kan bijdragen. Ik werk met wie er open voor staat. Dat betekent dat ik werk met veel verschillende mensen, leeftijden, organisaties, sectoren en opleidingsniveaus.

 

Uiteindelijk zijn we allemaal mens.

>>> Lees meer

bottom of page